Att sälja en defekt bil gör att du tjänar pengar

Det är lätt att tro att en defekt bil ska till skroten, men sanningen är att den fortfarande ofta har ett värde som du kan få tillbaka om du säljer den.

Det är lätt att tro att din bil är värdelös bara för att den är för dyr att reparera. För den som har rätt resurser finns det däremot oftast många värdefulla detaljer kvar på bilen. Kanske den till och med går att reparera, byta ut delar och laga den.

Krockskadade bilar som försäkringsbolagen löser ut hamnar ibland, helt i onödan, på skroten. Har du fått ersättning för bilen kan det finns ännu mer pengar att hämta om du säljer en defekt bil. Det är ju dessutom ett resursslöseri att inte ta tillvara det som går att laga och använda.

När du vill sälja en defekt bil behöver du bara höra av dig

Det är enkelt att sälja en defekt bil men det är viktigt att anlita ett seriöst företag där defekta bilar köpes. Värderingen sker efter en mall som är lätt att förstå. Du vet att du får ett bra pris för din bil. Ett seriöst företag kan hämta upp din bil och ser till att alla papper fylls i och skickas in.

När du kommit överens med ett företag som köper defekta bilar, om pris och eventuell hämtning, får du pengarna direkt om du har registreringsbeviset och legitimation. Du hittar kontaktformulär på hemsidan men det går också bra att ringa. Det är snabbt, enkelt och pålitligt.

Publicerat den
Kategoriserat som Bil