Din laddstation i Stockholm ger bilen kraft

Det är både lyxigt och bekvämt med en egen laddstation, eftersom du inte behöver åka iväg för att ladda elbilen. Be en elektriker kolla så att husets elsystem har tillräcklig kapacitet.

Du har förmodligen tänkt tanken ibland, att det vore skönt att kunna ladda bilen där hemma med din egen laddstation i Stockholm. Det finns många företag som gärna kommer och hjälper dig att installera en, och allra först gör man ett projekteringsbesök. De bedömer vilken sorts laddstation som kan vara bäst för dig. De mäter kapaciteten i ditt elsystem och kollar om du behöver höja säkringen. Man kan också vara taktisk och låta bilen laddas vid en tid på dygnet då det inte används så mycket ström i huset.

Bilen laddas när du sover

Laddboxen kan känna av hur mycket ström som förbrukas samtidigt och den justerar laddningen därefter. Denna funktion kallas dynamisk lastoptimering, och är ett smart sätt att fördela elförbrukningen och inte överbelasta ditt elsystem. Dra fördel av alla tekniska nyheter och kontakta en riktigt duktig elektriker som kan hjälpa dig med din laddstation i Stockholm.

Om du har en hybridbil kan du tanka på traditionellt sätt också, men det går åt mindre drivmedel om du även laddar med ström. Du har alltid en bil som är full av energi. Du installerar en laddstation för att få kraft bekvämt och billigt. Det är en fördel att ha en laddstation när du vill sälja huset. Då är installationen redan på plats och det höjer husets värde.