En gammal älskad bil blir väl omhändertagen på bilskrot i Stockholm

Du som älskar en gammal trasig bil – sörj inte! Ta den till en bilskrot i Stockholm så kommer den gå ett värdigt öde till mötes.

Anitas bil hade sett sina bästa dagar. Hon var helt medveten om detta. Ändå tog det emot att ens tänka på att köra bilen till skroten. Hon hade haft så många roliga stunder i den där Volvon. Faktiskt blev hon direkt arg så fort någon hintade om att den var färdig för den stora metallpressen på skroten.

Bilen hade visserligen inte varit i körbart skick på mycket länge. Hon hade motvilligt gått med på att ställa av den, för att den inte skulle fortsätta kosta pengar i trafikförsäkring år efter år. Nu stod den på Anitas uppfart, under en pressenning. Hon hade med viss förfäran noterat att den verkade ha börjat läcka olja.

Bilskrot – bättre än att läcka olja på garageuppfarten

Det Anita inte visste, var att en modern bilskrot är en mycket värdig plats att ta avsked av en älskad bil. Gamla tiders stora press där bilarna kärlekslöst trycktes ihop till en liten kub är sedan länge borta ur leken. I dag tar man vara på varje del av bilen. En bilskrot är egentligen en typ av återvinningscentral för fordon.

Om Anita bara hade vetat hur bilmekanikerna på bilskroten skulle ha puffat och piffat med hennes bil. Fälgarna gick att återvinna, och alla miljöfarliga vätskor skulle tas omhand på rätt sätt. Mycket bättre än att rinna ut i naturen, som ju faktiskt var det som pågick på Anitas uppfart. Skrota din bil hos detta företag: www.nordiskaautomotor.se

Publicerat den
Kategoriserat som Bilskrot