Ett smärtfritt slut på en relation

Det är inte alltid möjligt att avsluta relationer utan bråk. Tur då att det går att sälja bilen utan tjafs. Slipp däcksparkare och andra oseriösa. Lämna bilen till en bilfirma som fungerar.

Det är inte många som håller sig till samma bil livet igenom. Anledningarna varierar men för en stor majoritet av oss blir det förr eller senare dags för bilförsäljning.

Ibland handlar det om funktion. Bilen går inte riktigt som du önskar och du vill köpa nytt. En annan gång har familjen växt eller krympt och storleken på bilen är inte adekvat. Kanske har du skaffat en hund eller två som behöver få plats? En jämthund får inte riktigt plats i en minibil på ett säkert och lagligt sätt.

Men hur säljer du bilen? Sätter du ut en annons vet du hur det blir. Fordonsgrupper på nätet eller annonssajter – du får mängder med korkade meddelanden oavsett.

Den enkla vägen till lycka

Vill du ha en kostnadsfri värdering och ett säkert avslut? Önskar du slippa vänta hemma på köpare som aldrig dyker upp? Vill du slippa lyssna på ursäkter om varför de aldrig dök upp? Vill du inte höra att din bil nog inte är sådär toppen en enda gång till? Då ska du anlita vi köper din bil i Sundsvall.

Du värderar online och beställer en tid. Du får en slutlig värdering och kan tacka ja eller nej. Är du nöjd köper de bilen och du kan rulla hem.

Pengar på kontot och mer plats i garaget garanteras.