Mekonomen kan allt om bilar i Göteborg

När man behöver hjälp med sin bil är det bra att vara kund hos Mekonomen i Göteborg. De kan göra allt som behövs med bilen, så man kan tryggt lämna in den och få prisförslag på det som ska göras.

Det är bra att vara fast kund hos en bilverkstad. De håller koll på vad som gjorts med bilen senast, när man bytte till nya däck och vilka däck man köpte. Allt det där som man själv kanske inte orkar komma ihåg finns i bilens historik på Mekonomen Göteborg.

Skulle man behöva lämna in bilen på reparation har de reservdelarna på plats när de börjar jobbet. När det är dags att betala kan man använda sitt kundkort. Som medlem kan man dessutom dela upp sina betalningar om det skulle vara en omfattande reparation.

Ett års assistansförsäkring ingår när man lämna in på service på Mekonomen

Det är viktigt att veta vad en reparation kommer att gå på om man lämnar in bilen på verkstad. Därför får man alltid ett skriftligt kostnadsförslag där det tydligt framgår vad de olika kostnaderna avser.

På verkstaden servar man alla bilmärken och sätter stämpel i serviceboken, allt för att se till att bilen inte förlorar värde. Eftersom man vet att servicen är riktigt gjord kan man dessutom lämna ett års assistansförsäkring.

Det är bekvämt att komma tillbaka till Mekonomen, de kan hjälpa till med allt. De är noggranna och kunniga och gör det som behöver göras med bilen, varken mer eller mindre, till ett bra pris.