Mekonomen i Tumba – mer än en vanlig bilverkstad

Vad det är för skillnad på en vanlig bilverkstad i Tumba och på Mekonomen kan man kanske undra. Svaret är inte helt ensidigt, men det finns en fin historia bakom Mekonomen som är svårslagen.

Du kanske som hastigast har sett att det finns något som heter Mekonomen. Det är en bilverkstad med en lite annorlunda bakgrundshistoria än de vanliga verkstäderna, även om de säkert har sina egna specifika historier. Mekonomen Tumba är en av alla som ingår i en stor kedja av bilverkstäder som finns från norr till söder i Sverige. Från början var det två entreprenörer som startade företaget och de ville helt enkelt bli bäst på service. De ville alltid ha bildelar hemma och kunna leverera dessa snabbt, samt ge bra service till ett lika bra pris. Så småningom blev det läge att bygga på med bilverkstäder. Även här ville man vara billigast och bäst så att det blev något som var bra för alla.

Bilverkstaden är ett synnerligen bra koncept

För dig som bor eller kanske bara arbetar i Tumba är det en förmån att kunna åka till Mekonomen Tumba när det är dags att få hjälp. Det kan dels handla om att hitta bra och billiga bildelar, då du kanske allra helst vill fixa bilen själv. Eller så har du ett behov av att lämna in bilen för att få det som inte längre fungerar fixat och klart, så att du kan ta din bil i besittning igen.