Skönt med däckförvaring i Åkersberga

Byte av däck kommer varje år som en fullständig överraskning. Då är det skönt att veta att däcken ligger på däckförvaring i Åkersberga. Fixade och redo att sättas på så snart tiden är inne.

Arne hade bestämt att under kommande helg rensa ur familjens garage. Under årens lopp hade så mycket saker samlats att han knappt visste vad som fanns där längre.

Det var ett tag sedan han egentligen tittat på vad som fanns där inne då hans bil ofta var den som fick stå på uppfarten. Nu suckade han högljutt åt de tre uppsättningarna däck som stod längst in. Tre som snart skulle bli fyra, då yngste sonen skulle få körkort och troligtvis köpa någon gammal bil.

Lasten gick till däckförvaring i Åkersberga

En uppsättning till, den skulle inte få plats. Sen kom tanken på att han själv skulle vara med vid varenda byte.

När hans fru Lena kom hem dagen därpå höll han på att lasta däcken på en släpkärra. Förvånat frågade hon vad som var på gång. Han förklarade att tanken på ytterligare en uppsättning däck, som han dessutom skulle vara med och så småningom byta, blivit för mycket.

Nu var han på väg till en bilverkstad som hade däckförvaring i Åkersberga. Där skulle de rengöras, gås igenom och förvaras tills det var dags att sätta på dem. Då skulle var och en i familjen åka dit och lämna in sin bil. Det kändes skönt att äntligen bli av med ett av alla måsten, tyckte Arne, och suckade nöjt.

Publicerat den
Kategoriserat som Däck